A káposztasavanyítás múltja Vecsésen több mint 200 évre vezethető vissza. Már akkor tudták az emberek, hogy ez a legjobb téli vitaminforrás, ami nyersen és főzve is egyaránt finom. A káposzta gazdag A-, B- és C-vitamin forrás, valamint megtalálhatóak benne olyan ásványi anyagok, mint a kálium, jód, kén, kalcium, vas és nátrium. Jó hatással van az emésztőrendszerre is, valamint tisztítja a vesét és a vért. Kevés cukor és kalóriatartalma miatt a fogyókúrázók is előszeretettel eszik. Ezek miatt népszerű étel a savanyított káposzta. Mert egészséges, és mert finom.
| Kiszerelések |
Töltőtömeg |
| 1/2 kg-os műanyag zacskó |
500g |
| 1,1 literes műanyag vödör |
600g |
| 1 kg-os műanyag zacskó |
1000g |
| 2,5 literes műanyag vödör |
2000g |
| 5 literes műanyag vödör |
4kg |
| 18 literes műanyag vödör |
16kg |