Főoldal Pályázat 2018 Új, első sorban magyar fejlesztésű gépek beszerzését tette lehetővé az

Új, első sorban magyar fejlesztésű gépek beszerzését tette lehetővé az

Eszközbeszerzés a "Rusa" Kft.-nél 

 

A vecsési RUSA Savanyúság Előállító és Kereskedelmi KFT jelenlegi formájában 1999-ben alakult. Profilunk a savanyított termékek előállítása, kis- és nagykereskedelmi csomagolása és forgalmazása. Jelenleg több mint 20 fajta savanyúságot készítünk 7 féle kiszerelésben. Cégünk több kiskereskedelmi üzlet mellett 17 éve partnere a Metro kereskedelmi Kft-nek és 12 éve a Tesco-Global Zrt-nek. Az utóbbi években a külföldi kereskedelmi érdekeltségeinket is tudatosan bővítjük, mely által mára az Európai Unió több országában is megtalálhatóak termékeink.

 

Nagyon örültünk, hogy cégünk 2020-ban támogatást nyert a Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Programban, amely a mikro, - kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseket támogat. A támogatás elnyerésével két új, a termeléshez szükséges eszköz került megvásárlása.

 

A kisüzemi zöldség feldolgozó sor és kombinációs mérleg megvásárlásával a korábban időigényes és körülményes folyamatokat sikerült automatizálni, mellyel a termelékenységünket növekedése várható és új piacok kiaknázására nyílik lehetőségünk.

 

Célunk egy Európai színvonalú telephelyekkel ellátott cég működtetése amely tovább öregbíti mind a vecsési savanyúság, mind Magyarország hírnevét

 

Támogató neve: Pénzügyminisztérium

Támogatási szerződés száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00144

Kedvezményezett neve: "RUSA" Savanyuságelőállitó Kft.

Projekt címe: Eszközbeszerzés a "Rusa" Kft.-nél

Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 23.114.000 Forint

A támogatás mértéke (%)-ban: 70 %

Projekt befejezési dátuma: 2021.11.04.            

 

« Pályázat 2018

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ